Selanik Caddesi Mehtap Apartmanı NO:41/8 Kızılay/Ankara
trenar

Lazerle El Gençleştirme

Lazerle El Gençleştirme

    Lazerle El Gençleştirme; Ameliyatsız Lazerle El Gençleştirme tedavisi, cilt katmanlarındaki doku hücrelerinde onarım ve yenilenme etkisi göstererek dokunun canlanmasını ve güçlenmesini sağlamakta olup, El Gençleştirme Tedavi Yöntemleri, Lazerle El Gençleştirme Tedavisi Nasıl Uygulanır ve Lazerin Etki Mekanizması Nasıl Çalışır konu başlıklarına yazımız içerisinden ulaşabilirsiniz.

    Yaşlanma belirtileri ilk olarak el üzerinde kendini göstermektedir. El sırtı üzerinde bulunan cilt dokusu, yüzdeki cilt dokusundan daha ince olduğu için daha kolay yıpranmakta ve yaşlanmayla birlikte kırışıklıklar ve leke gibi diğer yaşlanma belirtileri belirgin olmaktadır.

    Cilt dokusunun yaşlanmasında rol oynayan dış etkenler ve genetik faktörler, cilt altında bulunan kollajen bileşenlerin yıpranmasına ve yıpranmaya bağlı olarak kırışıklıklara yol açar. Bu faktörler daha çok doğal değişkenlerin yanı sıra dış etkenlerden kaynaklanmaktadır. Aşırı sıcak ya da soğuğa maruz kalma, ellerin kimyasallarla teması ve güneş ışınları dış etkenler diğer bölgelere göre daha hızlı yaşlanmasına zemin hazırlamaktadır.

    Lazerle El Gençleştirme

    Kliniğimizde uygulamış olduğumuz Lazerle El Gençleştirme tedavisi ile ellerin daha genç bir görünüm kazandığını ve yaşlanma belirtilerinin giderildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca tedavi sonrasında kırışıklıklar ortadan kalkarak, eller daha genç bir görünüme sahip olmaktadır. Bu nedenle ücretsiz muayenemizden yararlanarak yaşlanma belirtilerinin en hızlı görüldüğü eller için kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca ön kontrol esnasında sormak istediğiniz tüm sorularınızı aşağıda bulunan iletişim formunu kullanarak bize iletebilirsiniz.

    Cilt Gençleştirme
    BENZER TEDAVİLER
    Cilt Gençleştirme
    Ameliyatsız Cilt Gençleştirme tedavileri cilt kalitesini ve sağlığını arttıran, yüzeyel kırışıklıkları gideren ve yaşlılık lekelerinin hafifletilmesini sağlayan antiaging tedavi yöntemleridir.

    Ellerdeki Yaşlanma Belirtileri

    Eller, yaşın ilerlemesi ile birlikte yaşlanma belirtilerini en belirgin şekilde üzerinde taşımaktadırlar. Yaşlanmaya karşı direnememekte; iç ve dış faktörlere bağlı olarak eski dolgun ve diri yapısını kaybedebilmektedir. Bununla birlikte el üzerinde cilt lekeleri, sarkmalar ve kırışıklıklar meydana gelmektedir.

    Ellerdeki yaşlanma belirtileri iki farklı şekilde değerlendirilmektedir. Bunlardan ilki cilt yaşlanmasıdır. Cilt yaşlanması ellerdeki cilt dokusunun zamanla doğal yaşlanmaya bağlı bir şekilde kuruması ve kırışmasıdır. Ayrıca güneş lekeleri de bu doğal yaşlanma süreci içerisinde ele alınmaktadır.

    Bir diğer yaşlanma belirtileri ise; ellerdeki cilt altı dokusunun hacim kaybına uğramasıdır. Cilt altı dokusunun zamanla volüm kaybetmesi sonucunda eller üzerinde deri buruşması, el derisinin ince olmasından dolayı deri altı damarlarının ve kemiklerinin belirginleşmesi bu grupta değerlendirilmektedir. Yüz bölgesindeki belirtilerden daha çok dikkat çekebilen bu durumlar kişinin yaşını ele verebilmektedir. Ancak Lazerle El Gençleştirme tedavisi ile bu durumun önüne geçmek mümkündür.

    El Gençleştirme Tedavi Yöntemleri

    Eller günlük hayat içerisinde en çok kullanılan ve dış etkenlere maruz kalan uzuvlardır. Bu nedenle pek çok etkinlik için kullanılan ellerin cilt dokusunun yıpranması ve gerekli özenin gösterilmeyerek dış etkenlerden korunmaması halinde, deformasyona uğradığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte yaşlanmanın olumsuz etkilerinin de eklendiği bu tablo sonucunda yaşlanma belirtilerinin daha erken evrelerde eller üzerinde görülmesi kaçınılmaz olmaktadır.

    Ellerdeki cilt dokusundaki gevşemeler, zayıflamalar, kırışıklıklar ve güneşin zararlı etkenlerinden dolayı oluşan lekelenmeler ve kuruma problemleri, yaşlanma etkilerinin eller üzerinde belirgin olmasına neden olmaktadır. Bu da kişinin başta estetik açıdan sorunlar yaşamasına zemin hazırlamaktadır. Oluşan bu sorunlar için medikal estetik alanında Lazerle El Gençleştirme tedavi yöntemleri uygulanmakta ve daha genç bir cilt dokusuna olanak sunulmaktadır.

    Lazerle El Gençleştirme

    El gençleştirme tedavi yöntemleri içerisinde bulunan lazer sistemleri, özellikle cilt ve cilt altı dokusunda etkili ve olumlu yanıtlar veren bir sistemdir. Bu nedenle Lazerle El Gençleştirme tedavileri ile azalmış ya da durmuş olan dokularda hasarlar oluşturularak kollajen artımını tetiklenmekte ve hücre yenilenmesi sağlamaktadır. Yani el gençleştirme tedavilerinde, hasarlı bölgelerin onarılmaya başlanması ile gençleşme elde edilmekte diyebiliriz.

    Lazerle El Gençleştirme Tedavisi Nasıl Uygulanır?

    Ellerin gençleştirilmesi ve ellerde oluşan deformasyonların ortadan kaldırılması amacı ile kullanılan pek çok farklı yöntem bulunmaktadır. Ancak günümüz gelişen teknolojisi ile pek çok alanda tercih edilen lazerle tedavi yöntemi el gençleştirme tedavilerinde büyük avantaj sağlamaktadır.

    Cildin canlandırılması ve güçlendirilmesi için uygulanan Lazerle El Gençleştirme uygulamaları ile cilt üzerinde etkili bir iyileşme sağlanmaktadır. Bu iyileşme için; cildin ihtiyacına uygun görülen yoğunluklarda ve derinliklerde aralarda sağlam dokular bırakılarak lazer atışları yapılmaktadır. Bu atışlar esnasında lazer ışınları kollajen üretimini arttırmakta ve yeni cilt hücreleri ile cilt dokusunda gençleştirme sağlanmaktadır.

    Lazerin Etki Mekanizması Nasıl Çalışır?

    Cildin üst ince tabakasına ısı verilerek cilt dokusunda yenilenme elde edilmektedir. Bu ısı lazer ışınları sayesinde oluşmaktadır. Farklı dalga boyları ile uygulanan bu işlem, farklı ısı düzeyleri ortaya çıkarmakta ve yaşlanma belirtilerine karşı cilt dokusunda olumlu yanıtlar alınmaktadır.

    Uygun derinliklerde kontrollü atışlarla uygulanan Lazerle El Gençleştirme tedavisi cildin en üst tabakasında etkinliğini göstermektedir. Cildin yüzeysel tabakalarının ısıtılmasının ardından aynı sırada doku içerisinde cildin yıpranmış olduğu ve yaşlanmaya neden olan üst tabakalarında tahribat oluşmaktadır. Bu durum cilt dokusunda aktiviteyi arttırarak yeni cilt dokusunun oluşmasına olanak sunmaktadır.

    Tedavi Planlaması Nasıl Yapılır?

    Uygulama cilt özellikleri, yaş ve el dokusundaki gevşeme, kırışıklık ve leke durumuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu nedenle tatmin edici sonuçların alınabilmesi için elin ihtiyacı olan tüm destek bu tedavi esnasında planlanarak uygulanmaktadır. El estetiğinin sağlanması ile birlikte yaşla ortaya çıkan cilt altı dokusundaki kayıplar giderilmekte ve özellikle cildin ihtiyacı olan nem yeniden kazandırılmaktadır.

    Lazerle El Gençleştirme uygulamalarının seans süreleri ve sayıları ellerdeki yıpranma durumuna, kişinin tedaviden beklediği yanıta bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca cilt dokusunun özellikleri, kırışıklıkların seviyesi ve lekelerin dereceğine bağlı olarak seans aralıklarında ve sayılarında farklılıklar oluşur. Bu nedenle tedavi öncesinde ön kontrol gereklidir.

    Lazerle El Gençleştirme Tedavisinin Etkinliği

    Lazer ışınları el derisi üzerindeki kırışıklık, çizgi, gevşeme, elastin kaybı ve cilt lekesi gibi sorunlarda etkinliğini göstermektedir. Yaşlanma belirtilerine neden olan görünümlerde, düzenli uygulamalar sonucunda belirgin seviyede düzelmeye yardımcı olmaktadır. Kliniğimizde kişiye özel planlanan seanslar sonrasında eldeki kırışıklıkların daha iyi hale geldiğini ve belirsizleştiğini söyleyebiliriz.

    Lazerle El Gençleştirme Tedavisi Kimlere Uygulanabilir?

    Ellerin estetik bir görünüm kazanmasına olanak sunan Lazerle El Gençleştirme, ellerinde yaşlanma belirtileri bulunan tüm kadın ve erkek hastalarda uygulanabilen bir işlemdir. Bu belirtiler orta ve olgunluk yaşlarında ortaya çıktığı için bu grupta yer alan hastalarda herhangi bir sakıncası bulunmadığı için kolaylıkla uygulanabilmektedir. Ayrıca ellerin yaşlanmasının geciktirilmesi için lazer ışınlarının etkinliğinden de yararlanılabilir.

    Kliniğimizde uygulamış olduğumuz Lazerle El Gençleştirme tedavisi sonrasında el üzerindeki kırışıklıklar, güneşten kaynaklı yaşlanma belirtileri, renk sorunları ve diğer cilt problemleri, cilt dokusu üzerinde herhangi bir sorun ya da yara oluşturulmadan başarılı bir şekilde giderilmektedir. Ayrıca cilt tonu eşitlenmekte ve cildin ihtiyacı olan nem yeniden kazandırılmaktadır.

    Tedavi her kişinin cilt yapısına ve cilt dokusunun ihtiyaçlarına yönelik planlanırken, başarılı sonuçlar elde edilebilmesi için seans sayısı ve aralıkları her hastada değişkenlik göstermekte diyebiliriz. Bu nedenle tedaviye başlamadan önce verilecek enerjinin şiddetinin, tekrarlama sayısının ve seans aralıklarının belirlenmesi için ücretsiz muayenemizden yararlanarak ön kontrol gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan iletişim formu üzerinden Lazerle El Gençleştirme hakkında bilgi alabilir, tedavi hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı bize iletebilirsiniz.

    Fiyat Teklif ve Randevu Formu
    Lazerle El Gençleştirme Hakkında Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi Almak İçin Lütfen Aşağıdaki Formu Doldurunuz Uzmanlarımız Size En Kısa Sürede Dönüş Yapacaktır.

      Tedavilerimiz Hakkında Bilgi Almak ve Fiyatlarımızı Öğrenmek İçin Bizi Arayabilirsiniz:
      Call Now Button
      ×